VIZIJA & MISIJA & CILJEVI

Festival zdravlja Karlovačke županije je dvodnevna manifestacija čiji je cilj probuditi svijest kod ljudi i usmjeriti ih na zdrave stilove života kroz tri ključna područja.

1. SIMPOZIJ O PREVENCIJI I RANOJ INTERVENCIJI – Vrhunski predavači, stručnjaci u pojedinim djelatnostima, educirati će zdravstvene djelatnike o prevenciji i suvremenim načinima liječenja.

2. BESPLATNA PREDAVANJA ZA GRAĐANE – Promicanje zdravlja i zdravog načina života, Predavanja o zdravoj prehrani i tjelovježbi.

3. IZLOŽBENI PROSTOR – Promocija i predstavljanje proizvoda i usluga važnih za    ljudsko zdravlje (Proizvođači zdrave hrane i pića, prirodne kozmetike i ostalih pripravaka, termalna lječilišta, poliklinike, beauty centri,..) i predstavljanje Fitness klubova i centara.

 

Učinkovito povezivanje zdravstvene i gospodarske djelatnosti ima zadatak povećati sveukupnu kvalitetu života u lokalnoj zajednici i doprinijeti razvoju zdravstvenog turizma, kao i turizma u širem smislu riječi. Festival je prilika da lokalni proizvođači zdrave hrane, kozmetike i drugih pripravaka koji imaju pozitivan učinak na zdravlje, prezentiraju svoje proizvode građanima čime Festival doprinosi razvoju gospodarstva i razvoja malih poduzetnika karlovačke županije, ali i šire.

Tijekom dva dana Festivala poduzetnici će imati prilike komunicirati sa zdravstvenim stručnjacima i educirati se, a građani će istodobno imati mogućnost prezentacije proizvoda ili usluge i stručne informacije o njihovom učinku na zdravlje.

ORGANIZATORI

Udruga za unapređenje kvalitete života- Karika, Karlovac

SIT, obrt za poslovne usluge, Karlovac